VW leasing

Volkswagen eller VW som det kaldes i daglig tale, er en tysk bilproducent der gentagne gange er kåret som verdens største, målt på antallet af solgte biler. VW ejer blandt andet Audi, SEAT, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, samt Scania og MAN. 

En VW er kendt for at være en pålidelig bil og kvalitetsmæssigt afspejler den, at det er den bilkoncern i verden som bruger flest penge på udvikling og forskning. 

Hvem er VW?

VW er i dag kendt for at være folkets bil. De har biler i stort set alle klasser, og hvad enten du er på udkig efter at købe eller at lease en VW, findes der en bil til dine behov. 

VW’er anses også for at være den mest økonomiske løsning, når det kommer til at lease en tysk kvalitetsbil. Ønsker du at lease en tysk kvalitetsbil fra fx BMW, Mercedes eller Audi, skal du ofte finde flere penge op af lommen end hvis du havde valgt en VW.

Historien bag VW

Volkswagen udsprang som en idé om at give almindelige borgere adgang til biler (heraf navnet Volkswagen/ Folkets bil), som i slutningen af 1930’erne, ellers var en luksus forbeholdt overklassen.  Det gik ret hurtigt op for tyskerne, at den private bilindustri ikke kunne sælge bilerne til målet under 1,000 Reich marks, eller hvad der dengang svarede til ca. 140 dollars, og derfor måtte den dengang nazistyrede regering gribe ind med sponsorater og økonomisk støtte.

Efter krigen forsøgte de allierede at hjælpe den tyske økonomi og herunder bilindustrien. Det blev gjort ved at genoprette produktionen af Volkswagen. Faktisk blev VW i 1948 tilbudt til Henry Ford, ganske gratis, for at han kunne overtage produktionen og holde liv i selskabet. Henry Ford takkede dengang nej tak, da han ikke mente at bilproducenten var noget som helst værd, og det havde han nok fortrudt den dag i dag.

Design og kendetegn

VW er kendetegnet ved deres pålidelighed og deres egenskab til at være folkets bil. En Volkswagen bliver designet med henblik på at skulle bruges i dagligdagen, og der er tænkt over hvordan bilen kan hjælpe brugeren med at fokusere på egne oplevelser. VW designer deres biler med grænsefladen mellem teknologi og mennesker i tankerne, og ved hvor vigtigt det er at have et produkt man kan regne med.
Der er i en VW, fokus på den endelige brugeroplevelse, brugervenlighed og anvendelighed.

Populære VW leasing modeller

VW leasing, er blandt vores mest populære leasingmærker hos SmartDrive. Det skyldes ganske enkelt at det er et bilmærke som både vi og vores kunder er glade for at lease. Ved at lease en VW får du tysk kvalitet, men samtidig en økonomisk fornuftig bil at køre i – netop derfor vælger så mange at lease en VW hos SmartDrive.

Af populære modeller indenfor VW leasing, leaser vi hos SmartDrive alt fra de mindre VW Polo modeller til familiesedanen VW Passat og tilbyder sågar leasing af VW Touran til den store familie. Er du på udkig efter en specifik VW leasingaftale, kan du tage et kig på vores leasingbiler vi har på lager i øjeblikket. Finder du ikke den VW du ønsker at lease, er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde netop den VW du drømmer om at lease.

Gode grunde til at vælge VW leasing
Tysk kvalitet

Den uden tvivl billigste kvalitetsbil på markedet. Ved at lease en VW får du det bedste fra begge verdener, nemlig en tysk kvalitetsbil til en fornuftig pris.

Det sikre valg

VW bruger årligt enorme beløb på udvikling og forskning, også mere end nogen anden bilfabrikant i verden. Det betyder at de er investeret i markedet og har også været på det i rigtig mange år. Du kan være sikker på at lease en bil der lever op til tidens standarder. Ønsker du derudover at fraskrive dig alt ansvaret for reparationer og service, kan du læse mere om vores totalservice, så ordner vi det hele for dig.

God køreoplevelse

Leaser du en VW ved SmartDrive kan du være helt sikker på at du får en bil med en god køreoplevelse. VW står for udviklingen af blandt andet Audi’s undervogne – så de ved altså hvad de laver.

 

Back to top