Se vores åbningstider i påsken her

Privatleasing

Privatleasing hos SmartDrive

Flere og flere danskere vælger at lease deres private bil. Og vi er sikre på, at denne udvikling vil fortsætte. Privatleasing er det rigtige valg for mange mennesker, og hos SmartDrive vil vi gøre vores bedste for at gøre det klart for dig, hvorfor leasing er en smart og fornuftig måde at anskaffe sin bil på.

Hvad er privatleasing hos SmartDrive?

Når vi taler om at lease en bil, betyder det i bund og grund, at du lejer bilen i en længere periode. Privatleasing betyder, at vi stadig ejer bilen, men at du betaler for brugsretten. Det vil sige, at du ikke skal lægge en kæmpestor udbetaling og have mange penge bundet i et køretøj, som halverer sin værdi på tre år og stadig ikke er fuldt udbetalt.

Hos SmartDrive tilbyder vi dig attraktive biler og fordelagtige leasingaftaler, hvis du ønsker privatleasing hos os. Nedenfor vil vi gennemgå nogle af fordelene. Er du stadig i tvivl om privatleasing er noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatleasing hos SmartDrive har mange fordele:

Vi er 100 % selvfinansieret på både operationel- og finansiel leasing, da vores søsterselskab er CSK Leasing A/S. Det vil sige, at vi ikke tjener penge på at opskrive bilens værdi ligesom mange mindre selskaber gør. Dermed sikrer vi os, at du ikke har en ALT for høj restværdi fra leasingperiodens start. I stedet lægger vi kun startomkostninger på selve stålet – f.eks. fragtomkostninger og synsgebyr.

Ved at lease ved SmartDrive opnår du dermed:

Vil du gerne vide mere om fordelene ved, at vi er blevet selvfinansieret? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 21 82 12 78.

1 måneds opsigelse

Hos SmartDrive har du altid kun 1 måneds opsigelse på din leasingaftale. Det er uanset om du har kørt i bilen i 2 måneder eller 10 måneder. Det er din garanti for, at du har en bil, som du er glad for at køre i, og ikke er bundet af hvis dit behov for køretøj skulle ændre sig.

Mød teamet

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt Ilhan, Jørn eller Anders allerede i dag. Sammen får vi lavet en aftale, der passer til din virksomhed.
Ilhan Ozturk
Jørn Ginnerup
Anders Øllegaard Jensen
Anders Schøning Koch

Hvad påvirker prisen på privatleasing?

Det er 2 ting, som udgør, leasingprisen på din nye bil:

De månedlige udgifter og førstegangsydelsen er bestemt af 3 ting:

Slid på bilen er selvfølgelig forskelligt fra, om du kører 10.000 km eller 50.000 om året. Derfor betyder antallet af kørte kilometer noget for prisen. Biltypen har også noget at sige. Det har den, da der er forskel på, hvad en stor 7-personers Audi er vurderet til, og hvad en mindre bil er vurderet til.

Totalservice er et tilvalg hos os, så du kan selv vælge, om du ønsker at få service og garanti med på bilen. De fleste vælger tilkøbet, da det giver en sikkerhed, at du ikke skal tænke på ekstraregninger til værksteder.

Udover de faste månedlige udgifter og førstegangsydelsen, skal du selvfølgelig også betale grøn ejerafgift og brændstof ligesom med enhver anden bil.

Faste månedlige udgifter er en fordel

Synes du også, at det kan være forvirrende at finde rundt på bilmarkedet, når du skal købe bil? Og har du haft tanken: “Gør jeg virkelig en god handel nu?”. Når du privatleaser en bil hos SmartDrive, betaler du et fast beløb hver måned for at have brugsretten til bilen, og hvis du vælger totalservice, får du ingen uforudsete værkstedsregninger. De faste månedlige udgifter gør det nemt at lægge dit budget.

Ansvars- og kaskoforsikring kan du vælge at tegne gennem SmartDrive. Ligeledes kan du vælge vores totalservice. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger. Du kan altså samle alle udgifterne til bilen hos SmartDrive, så du helt kan slippe for uforudsete udgifter.

Førstegangsydelsen - hvad dækker den?

Vi vil altid sørge for, at du modtager en helt køreklar bil, som du kan glæde dig over at sætte dig ind i. Derfor dækker førstegangsydelsen:

Skarpe priser på privatleasing hos SmartDrive

Hos SmartDrive kan du få skarpe leasingpriser. Det kan du, fordi vores team arbejder hårdt på at købe biler hjem til skarpe indkøbspriser.

Vi køber som regel bilerne på det tyske marked og går kun efter biler, som vi kan købe til en god pris og holder os langt fra biler, som bliver budt op i en budkrig.

Som hovedregel mister en bil halvdelen af sin værdi hvert 3. år ved 20.000 km kørsel om året. Det betyder, at jo nyere en bil er, jo dyrere er det at lease den. Hos SmartDrive har vi valgt at købe biler til leasing, der er 3-5 år. Derfor er vurderingen af bilen allerede faldet, hvilket kommer dig til gavn. Biler, der er 3-5 år er nemlig stadigvæk driftssikre biler med moderne udstyr. Derfor får du med disse biler det bedste fra begge verdener – følelsen af ny bil kombineret med den lave faste ydelse.

Derudover er vi blandt de eneste leasingfirmaer, som tilbyder totalservice, hvilket indeholder service og garanti på brugte biler.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk og find ud af, om vi skal klare din næste privatleasingaftale!

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris