Privatleasing

Privatleasing hos SmartDrive

Flere og flere danskere vælger at lease deres private bil. Og vi er sikre på, at denne udvikling vil fortsætte. Privatleasing er det rigtige valg for mange mennesker, og hos SmartDrive vil vi gøre vores bedste for at gøre der klart for dig, hvorfor leasing er en smart og fornuftig måde at anskaffe sig sin bil på. Her på siden kan du forhåbentligt blive lidt klogere på, om privatleasing er noget for dig.

Hvad er privatleasing hos SmartDrive?

Når vi taler om at lease en bil, betyder det i bund og grund, at du lejer bilen over en længere periode. Privatleasing betyder, at vi stadig ejer bilen, men du betaler for brugsretten. Det betyder, at du ikke skal lægge en kæmpestor udbetaling og have mange penge bundet i et køretøj, som halverer sin værdi på tre år og stadig ikke er fuldt udbetalt.

Hos SmartDrive tilbyder vi dig attraktive biler og fordelagtige leasingaftaler, hvis du ønsker privatleasing hos os.

Her vil vi gennemgå nogle af disse fordele. Er du stadigvæk i tvivl om privatleasing er noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatleasing hos SmartDrive har mange fordele:

1 måneds opsigelse

Hos SmartDrive har du altid kun 1 måned opsigelse på din leasingaftale. Det er uanset om du har kørt i bilen i 2 måneder eller 10 måneder. Det er din garanti for, at du har en bil, som du er glad for at køre i, og ikke er bundet af, hvis dit behov for køretøj skulle ændre sig.

Mød teamet

Vores hold af professionelle rådgivere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi tager os tid til at forstå dine krav og behov og hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig og din familie.

Vi ved også, at det kan være forvirrende at forstå alle detaljerne i et leasingtilbud. Derfor sørger vi for at give dig al den information, du har brug for, og forklarer alle detaljerne i et letforståeligt sprog. På den måde kan du føle dig tryg og sikker, når du træffer din leasingbeslutning.

Ilhan Ozturk

Leasingkonsulent/Partner

+45 50 87 30 30
ioz@smartdrive.dk

Jørn Ginnerup

Leasingkonsulent/Partner

+45 40 60 02 44
jg@smartdrive.dk

Anders Øllegaard Jensen

Hvad påvirker prisen på privatleasing?

Det er 2 ting, som udgør, leasingprisen på din nye bil:

De månedlige udgifter og førstegangsydelsen er bestemt af 3 ting:

Slid på bilen er selvfølgelig forskelligt fra, om du kører 10.000 km om året eller 50.000 om året. Derfor betyder kilometer tal noget for prisen.

Biltypen har også noget at sige. Det har den, fordi der er forskel på, hvad en stor 7-personers Audi er vurderet til, og hvad en mindre bil er vurderet til. Derfor har typen af bil noget at sige i forhold til den månedlige udgift og førstegangsydelsen.

Totalservice er et tilvalg hos os. Du kan vælge at få service og garanti med på bilen. Det vælger de fleste. Det giver nemlig en sikkerhed, at du ikke skal tænke på ekstra regninger til værksteder.

Ud over de faste månedlige udgifter og førstegangsydelsen, skal du selvfølgelig også betale grøn ejerafgift og brændstof ligesom med enhver anden bil.

Faste månedlige udgifter er en fordel

Synes du også, at det kan være forvirrende at finde rundt i bilmarkedet, når du skal købe bil? Gør du virkelig en god handel? Når du privatleaser en bil hos SmartDrive, betaler du et fast beløb hver måned for at have brugsretten til bilen, og hvis du vælger totalservice, får du ingen uforudsete værkstedsregninger. Så bliver budgettet nemt at lægge.

Ansvars- og kaskoforsikring kan du vælge at tegne gennem SmartDrive. Ligeledes kan du vælge vores totalservice. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger. Du kan altså samle alle udgifter til bilen hos SmartDrive. Så kan du helt slippe for uforudsete udgifter.

Førstegangsydelsen - hvad dækker den?

Vi vil altid sørge for, at du modtager en helt køreklar bil, som du kan glæde dig over at sætte dig ind i. Derfor dækker førstegangsydelsen:

Skarpe priser på privatleasing hos SmartDrive

Hos SmartDrive kan du få skarpe leasingpriser. Det kan du, fordi vores team arbejder hårdt på at købe biler hjem til leasing til skarpe indkøbspriser.

Vi køber som regel bilerne på det tyske marked og går kun efter biler, som vi kan købe til en god pris og holder os langt fra biler, som bliver budt op i en budkrig.

Som hovedregel mister en bil halvdelen af sin værdi hvert 3. år ved 20.000 km kørsel om året. Det betyder, at jo nyere en bil er, jo dyrere er det at lease den. Hos SmartDrive har vi valgt at købe biler til leasing, der er 3-5 år. Derfor er vurderingen af bilen allerede faldet, hvilket kommer dig til gavn. Biler, der er 3-5 år, er nemlig stadigvæk driftssikre biler med moderne udstyr. Derfor får du med disse biler det bedste fra begge verdener – følelsen af ny bil kombineret med den lave faste ydelse.

Derudover er vi blandt de eneste leasingfirmaer, som tilbyder totalservice, hvilket indeholder service og garanti, på brugte biler.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk og find ud af, om vi skal klare din næste privatleasingaftale!

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris