Værksted

 

Skal bilen på værksted?

 

Hvis du leaser din bil hos SmartDrive, ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt at have bil. Derfor kan du helt slippe for overhovedet at se værkstedsregningen, hvis du har tegnet en totalserviceaftale hos os.

 

Hvis der sker noget med bilen, som totalservice dækker, kører du blot bilen til vores nærmeste værkstedspartner, og så klarer vi regningen med dem.

 

Vores værkstedspartnere

 

Hos SmartDrive samarbejder vi med Euromaster. Hvis du har totalservice sammen med din leasingbil, sender Euromaster regningen direkte til os, så du blot kan kører videre med din nyreparerede bil.

 

Du finder vores partnerværksteder øverst på siden.

 

 

 

 

Service på leasingbil

Når du skal have udført et serviceeftersyn på din leasingbil, skal det foregå på et af de værksteder, vi samarbejder med, som er fordelt i hele landet.

Du bedes bestille tid i forvejen ved at ringe direkte til det ønskede servicecenter. Har du ellers spørgsmål angående service af din leasingbil kan du enten ringe til Euromasters kundeservice på telefon 87 28 28 28 eller ringe til os på telefon 21 82 12 78.

Bor du langt fra vores partnerværksteder?

Har du kigget på kortet og tænkt, at du har langt til et partnerværksted? Så skal du ikke fortvivle. Hvis pæren springer i forlygten, eller du har andre reparationer, der skal foretages, så er du altid velkommen til at ringe til os og aftale, at du kan køre til et andet værksted.

I så fald betaler du selv regningen og sender den efterfølgende til os. Så sørger vi for at overføre pengene til dig. Det er vigtigt, at du aftaler dette med os, inden du kører til værkstedet med din bil. Ellers dækkes beløbet ikke.

Back to top