Se vores åbningstider i påsken her

Om SmartDrive

SmartDrive - Et leasingfirma du kan stole på

Hos Smartdrive er vi både et selvfinansieret leasingfirma og en bilforhandler, der har mere end 50 års erfaring i branchen. SmartDrive blev etableret i 2016 og har sidenhen modtaget en Gazellepris.

Vi har altid stort fokus på den personlige relation og høj kundetilfredshed. Vi vil gerne gøre os fortjent til at være din billeverandør gennem alle livets faser, som vi gør ved at være fleksible og fagligt kompetente – og så står vi altid for ordentlighed, tryghed og fleksibilitet.

Nye ejerforhold til fordel for dig!
Tidligere var SmartDrive ejet af Jørn og Ilhan, men er nu blevet fusioneret med Wulff Group A/S/CSK Leasing A/S. I forretningen på Vegavej 1 i Horsens kan du stadig møde både Jørn og Ilhan, der sammen med Anders står klar til at være din kompetente leasingkonsulent. CSK Leasing A/S har også deres daglige gang på Vegavej.

Fusioneringen gør, at vi i SmartDrive nu er selvfinansieret på både operationel- og finansiel leasing, hvilket giver dig som kunde flere store fordele:

1. Bedre priser og betingelser:
Ved at være selvfinansieret har vi nu elimineret behovet for en mellemmand i form af en bank. Dette gør det muligt for os at reducere omkostningerne og dermed tilbyde dig bedre priser og mere favorable leasingbetingelser. Vi er nu i stand til at skabe mere konkurrencedygtige tilbud, der passer til dit behov og budget.

2. Hurtigere og mere fleksible beslutninger: Som din direkte finansieringspartner kan vi træffe beslutninger hurtigere og mere effektivt. Dette betyder, at du kan forvente hurtigere svar på dine leasinganmodninger og mere fleksible leasingvilkår, der kan tilpasses dine individuelle krav og ønsker.

3. Øget kontrol og gennemsigtighed:
Ved at fungere som vores egen finansieringskilde har vi øget kontrol over hele processen. Dette betyder, at vi kan tilbyde dig større gennemsigtighed i alle faser af leasingaftalen. Du vil derfor opleve mere klare og forståelige betingelser, hvilket styrker tilliden og sikrer en mere transparent leasingoplevelse.

Selvom vores ejerforhold er ændret, så fortsætter vi på uændret vis med at lease til både privat- og erhvervsbrug.

Hvorfor vælge leasing hos SmartDrive?

Vores forretningsgrundlag er baseret på etablering af langvarige relationer. Det indebærer, at vores primære mål er at sikre, at kunden er lige så tilfreds med samarbejdet, når leasingperioden er afsluttet, som de var, da leasingaftalen blev indgået. Derfor lægger vi stor vægt på at strukturere leasingforløbet så realistisk som muligt, så vores kunder undgår uforudsete udgifter undervejs – især når det kommer til vurdering af restværdier efter endt leasing på flexleasing-aftaler.

Hos SmartDrive tilbyder vi alle former for leasing – både til erhverv og private. Vores primære leasingaftaler består af operationelle aftaler, hvor man leaser en bil i en aftalt periode, bilen er dækket ind med en service- og reparationsaftale, samt at Smartdrive indestår for restværdien. SmartDrive tilbyder også flexleasing & splitleasing, der er skræddersyet, så du kan få den aftale, der passer bedst til lige netop dig.

Fordelene ved leasing hos SmartDrive

Vi har desuden ens vilkår og priser for både privatleasing og erhvervsleasing

Fordelene ved køb af bil hos SmartDrive

Se vores biler til salg her

Mød teamet

Ilhan Ozturk
Jørn Ginnerup
Anders Øllegaard Jensen
Anders Schøning Koch
Monique Talebi

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris