Om SmartDrive

SmartDrive - Et leasingfirma du kan stole på

Hos Smartdrive er vi både et leasingfirma og bilforhandler, med mere en 50 års erfaring i branchen. Smartdrive er etableret i 2016 og er Gazelle pris modtager.

Vi har fokus på den personlige relation, og høj kundetilfredshed. Vi vil gerne gøre os fortjent til at være din bil leverandør, gennem alle livets faser. Det gør vi ved at være fleksible og fagligt kompetente. Vi står for ordentlighed, tryghed og fleksibilitet.

Smartdrive består af de 2 ejere Jørn & Ilhan, som har mere end 50 års erfaring i branchen, både med nye og brugte biler. Derudover er der Anders, som er Salgstrainee hos Smartdrive og Jytte som er bogholder. Smartdrive består af kompetente medarbejdere, som stræber efter at give værdi for vores kunder. 

Vores forretningsgrundlag er baseret på etablering af langvarige relationer. Det indebærer, at vores primære mål er at sikre, at kunden er lige så tilfreds med samarbejdet, når leasingperioden er afsluttet, som de var, da leasingaftalen blev inde gået. Derfor lægger vi stor vægt på at strukturere leasingforløbet så realistisk som muligt, så vores kunder undgår uforudsete udgifter undervejs – især når det kommer til vurdering af restværdier efter endt leasing på Fleks leasingaftaler.

Hos Smartdrive tilbyder vi alle former for leasing, både til erhverv og privat. Vores primære leasing aftaler består sig af operationelle leasing aftaler, hvor man har en bil i en aftalt periode, og bilen er dækket ind med en service og reparations aftale, samt at Smartdrive indestår for restværdi. Smartdrive tilbyder også Fleks leasing & Split leasing, skræddersyet til vores kunder, så hver kunde for den bedste aftaler, der passer præcist til dem.

Fordelene ved leasing hos SmartDrive

Vi har desuden ens vilkår og priser for både privatleasing og erhvervsleasing
Se vores leasingbiler her

Fordelene ved køb af bil hos SmartDrive

Se vores biler til salg her

Mød teamet

Ilhan Ozturk

Leasingkonsulent/Partner

+45 50 87 30 30
ioz@smartdrive.dk

Jørn Ginnerup

Leasingkonsulent/Partner

+45 40 60 02 44
jg@smartdrive.dk

Anders Øllegaard Jensen
Jytte Klæke

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris