Se vores åbningstider i påsken her

Flexleasing

Flexleasing hos SmartDrive

Flexleasing kaldes også finansiel leasing og er en populær leasingform for både private og erhverv. Flexleasing er en økonomisk fordelagtig, fleksibel og enkel måde at lease en bil på. Det kan ofte sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, hvilket for nogen kan være et fordelagtigt alternativ til et traditionelt billån.

Hvorfor vælge flexleasing hos SmartDrive?

Når du vælger at tegne en flexleasingaftale hos SmartDrive, kan vi hjælpe dig tættere på din drøm om at køre i en lækker og eksklusiv bil, uden du behøver at være millionær. Flexleasing giver nemlig en række fordele, der kan gøre det mere attraktivt at lease biler med en høj markedspris. Ved flexleasing undgår du at betale bilens fulde registreringsafgift på én gang. I stedet betales registreringsafgiften i små, månedlige rater som en fast ydelse, hvilket forbedrer din likviditet samt reducerer det samlede værditab på bilen. Når leasingaftalen udløber, er der to muligheder. Du kan enten vælge at indgå en ny aftale med en genberegnet pris og fortsætte med at køre i bilen, eller du kan vælge at indfri bilens restværdi, hvis du ønsker at afslutte aftalen og frigøre dig fra forpligtelserne.

Ved flexleasing har leasingtageren det fulde ansvar for driftsudgifterne til bilen, herunder service, reparationer og vedligeholdelse. Dette giver dig mulighed for at have mere kontrol over bilens vedligeholdelse og kan være en fordel, hvis du har specifikke præferencer for service og reparationer.

Vi samarbejder med Krone Kapital, en pålidelig og kompetent partner, når det kommer til vores flexleasingaftaler. Deres ekspertise og professionalisme sikrer, at vores kunder får en pålidelig leasingoplevelse, og at vi kan tilbyde vores kunder nogle af de bedste flexleasingaftaler på markedet.

Mød teamet

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt Ilhan, Jørn eller Anders allerede i dag. Sammen får vi lavet en aftale, der passer til din virksomhed.
Ilhan Ozturk
Jørn Ginnerup
Anders Øllegaard Jensen
Anders Schøning Koch

Flexleasing hos SmartDrive har en række fordele:

1 måneds opsigelse

Hos SmartDrive har vi forståelse for, at fleksibilitet er vigtigt i en leasingaftale, uanset om du benytter bilen til private og erhvervsmæssige sammenhænge. Derfor har vi hos SmartDrive altid kun én måneds opsigelse uanset hvor længe du har haft din leasingbil.

Vi tilbyder også splitleasing og sæsonleasing

Splitleasing hos SmartDrive
Hos SmartDrive tilbyder vi splitleasing, som er en anden form for flexleasingaftale, hvor en virksomhed og en privatperson tegner en leasingaftale på den samme bil i samme periode. Splitleasing er skræddersyet til dig eller din medarbejder, som ønsker at benytte leasingbilen til både privat og erhvervsmæssig brug. Herunder kan du læse mere om splitleasing og finde ud af, om det kunne være en attraktiv løsning for dig og din virksomhed.

Hvorfor vælge splitleasing hos SmartDrive?
Splitleasing er en praktisk løsning, der passer perfekt til dig eller din medarbejder, der anvender bilen til både privat og erhvervsmæssig brug. I stedet for at skulle betale for bilens fulde værdi, betaler virksomheden kun for den del, der bliver brugt i erhvervsmæssig sammenhæng. Den resterende del af omkostningerne dækkes privat. Denne fleksible leasingform gør det mere overskueligt at opretholde en klar adskillelse mellem privat og erhverv, og gør det muligt at fradrage de erhvervsmæssige udgifter i virksomheden.

Splitleasing hos SmartDrive har en række fordele:

  • – Mulighed for at bruge køretøjet både til privat og erhvervsmæssig brug
  • – Mulighed for at have en bil af høj kvalitet til rådighed – både i forretningsmæssige sammenhænge og til privat brug
  • – Giver økonomisk overskuelighed for både virksomhed og medarbejder
  • – Virksomheden og medarbejderen undgår afregning af kilometerpenge
  • – Virksomheden kan fradrage de erhvervsmæssige udgifter ved splitleasing, herunder leasingafgifter, brændstof, vedligeholdelse og forsikring.
  • – Medarbejderen bibeholder sit befordringsfradrag ved splitleasing

Sæsonleasing hos SmartDrive
Hos SmartDrive tilbyder vi også sæsonleasing, som er en anden form for flexleasingaftale, der giver dig mulighed for at leje en bestemt bil i en specifik periode. Sæsonleasing er ofte forbundet med køretøjer som cabrioleter eller SUV’er, som mange har ønske om at benytte i bestemte sæsoner.

Hvorfor vælge sæsonleasing hos SmartDrive?
Når du vælger sæsonleasing hos SmartDrive, får du en fleksibilitet, som gør, at du får adgang til en bestemt bil i de perioder eller sæsoner, hvor du har brug for den. Du betaler kun afgift for de måneder, du benytter bilen, og du vælger selv dine aktive og passive måneder. Den passive periode af sæsonleasing er billigere, da bilen i denne periode ikke har nummerplader, og der betales derfor ikke registreringsafgift eller grøn afgift. Sæsonleasing kan laves som både privat- og erhvervsleasing.

Sæsonleasing hos SmartDrive har en række fordele:

  • – Fleksibel leasingaftale der giver mulighed for at køre i en sæsonbetonet bil
  • – Økonomisk fleksibilitet da du kun betaler afgift i bilens aktive perioder
  • – Du bestemmer selv bilens aktive periode
  • – En omkostningseffektiv løsning da du undgår at købe en bil, du kun ville benytte i bestemte perioder

Flexleasing, sæsonleasing & splitleasing til skarpe priser hos SmartDrive

Hos SmartDrive tilbyder vi flexleasing og herunder også sæsonleasing og splitleasing af brugte kvalitetsbiler til skarpe priser. Ønsker du at vide mere om mulighederne for dig og/eller din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk og find ud af, om vi skal stå for din næste leasingaftale.

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris