Se vores åbningstider i påsken her

Erhvervsleasing

Hvorfor erhvervslease hos SmartDrive?

Leasing er en god måde for virksomheder at tilbyde deres medarbejdere bil på. Helt kort betyder leasing, at vi ejer bilen, som du eller dine medarbejdere betaler for at have brugsretten til. Erhvervsleasing er derfor en billig og fleksibel måde at tilbyde dine medarbejdere bil på, hvilket er til gavn for alle parter.

Hos SmartDrive laver vi årligt en genberegning af beskatningsgrundlaget på din leasingbil. Derudover tilbyder vi tilrettelse af dit kilometertal en gang om året, hvilket kan være en fordel, hvis dit behov skulle have ændret sig.

Erhvervsleasing hos SmartDrive har en række fordele:

1 måneds opsigelse!

Hos SmartDrive har vi forståelse for, at fleksibilitet er vigtigt i leasingaftalen for en virksomhed, der erhvervsleaser biler til deres medarbejdere. Derfor har vi hos SmartDrive helt ned til én måneds opsigelse! Det er uanset om din medarbejder siger op 2 måneder efter at have fået bilen eller 2 år efter. På den måde kan du tilbyde nye medarbejdere frit valg af leasingbil frem for at være bundet af en langvarig leasingkontrakt.

Mød teamet

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt Ilhan, Jørn eller Anders allerede i dag. Sammen får vi lavet en aftale, der passer til din virksomhed.
Ilhan Ozturk
Jørn Ginnerup
Anders Øllegaard Jensen
Anders Schøning Koch

Gennemsigtighed og faste omkostninger

Når du erhvervsleaser hos SmartDrive får du altid gennemsigtige og faste omkostninger. Ansvars- og kaskoforsikring kan du vælge at tegne gennem SmartDrive. Ligeledes kan du vælge vores totalservice. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værkstedsregninger.

Du kan altså samle alle udgifter til bilen hos SmartDrive, så du helt kan slippe for uforudsete udgifter.

Når du leaser hos SmartDrive, skal du regne med følgende udgifter:

Hvad dækker førstegangsydelsen?

Førstegangsydelsen varierer afhængig af hvilken type bil, din medarbejder gerne vil lease. Derfor kan vi ikke give en fast pris.

Flexibel erhvervsleasing

SmartDrive er din perfekte leasingpartner til erhvervsleasing. Det er vi, fordi vores leasingkontrakter er udformet, så det er fleksibelt for dig som virksomhed. Vores kontrakter løber mellem 12 og 36 måneder, og de kan forlænges helt op til 48 måneder. Hvis du vælger at forlænge din aftale, har vi blot et årligt forlængelsesgebyr på 2000 kr. eksklusiv moms. Derudover genberegner vi ved forlængelsen beskatningsomkostningerne, fornyer kontrakten og ændrer antallet af årlige kørte kilometer efter ønske.

Som erhvervskunde har du helt ned til én måneds opsigelse. Derfor kan dine medarbejdere frit komme herned og vælge den leasingbil, som passer bedst til dem, uden at du skal bekymre dig om, hvad du skal gøre med leasingbilen, hvis medarbejderen vælger at sige op.

Det er fleksibel erhvervsleasing, som gør dine medarbejdere glade, og du slipper for unødvendige bekymringer.

Afspil video

Skarpe priser på erhvervsleasing hos SmartDrive

Hos SmartDrive leaser du brugte kvalitetsbiler. Det gør, at vi kan tilbyde nogle af markedets skarpeste priser, hvor dine medarbejdere får den lavest mulige beskatning.

Vores leasingbiler er nemlig 3-5 år, hvilket betyder, at dine medarbejdere kun bliver beskattet af brugtvognsprisen. Desuden er salgsvurderingen af bilen betydelig lavere, da værdien af en bil halveres hvert 3. år. Derfor er den månedlige ydelse på bilen også knivskarp.

Derudover giver vi dig som virksomhed mulighed for at lave en fast rammeaftale for hele virksomheden. Det vil sige, at du kan lave en overordnet leasingaftale for hele din virksomhed og dermed opnå både økonomiske fordele og stor fleksibilitet, hvis antallet af leasingbiler skal ændres.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk og find ud af, om vi skal klare din næste erhvervsleasingaftale!

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00

Sommerferie

Vi har lukket alle søndage i Juli, og hele uge 29. 

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17 juli
18 juli
19 juli
20 juli
21 juli
22 juli
23 juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris