Totalservice

 

Totalservice – Service og garanti

 

Leasing skal være nemt! Det bliver nemmest for dig som kunde at have bil, hvis du ikke skal tænke over værkstedregninger overhovedet. Derfor tilbyder vi totalservice. SmartDrive tilbyder service og garanti på brugte leasingbiler. Generelt er vores biler 3-5 år. Det har vi valgt for, at du kan få den bedst mulige leasingbil til den lavest mulige pris.

 

VIGTIGT! Totalservice skal tegnes fra dag 1 af leasingaftalen.

 

 

Hvad dækker totalservice?

 

Totalservice er en samlet betegnelse for garanti og service. Totalservice dækker alle fejl og skader, som du ikke selv er skyld i. Det dækker alt fra at motoren bryder sammen til at pæren skal skiftes. Det kan måske være svært at vurdere, hvad det kan være om totalservice dækker. For at gøre det nemt for dig som kunde, er totalservice er det samme, uanset om du vælger en Renault Megane eller en Audi A4.

 

Vi kan komme med et eksempel:

 

 

Eksempel – Dækket på bilen

 

Dækket er et godt eksempel på forskellen på, hvad totalservice dækker, og hvad den ikke dækker.

 

Totalservice dækker ikke:

 

  • Hvis dækket punkterer som resultat af, at du er kørt over et søm. I så fald er det noget udefrakommende, som skader bilen.

 

Totalservice dækker:

 

  • Hvis ventilen på dækket er i stykker. I så fald er det en defekt del af bilen, og dét dækker totalservice.

 

Faktisk dækker totalservice der, hvor kaskoforsikringen ikke dækker, nemlig ved konstruktionsfejl og skader som følge af normalt slid og brug, mens kaskoforsikringen dækker der, hvor totalservice ikke dækker. Eksempelvis hærværk eller stenslag.

 

Med vores totalservice er du totalt dækket.

 

OBS! Hverken kaskoforsikring eller totalservice dækker, hvis skaderne er begået ved grov uagtsomhed som eksempelvis spirituskørsel.

 

 

Totalservice til både private og erhverv

 

Vores totalservice aftale er den samme til både erhvervsleasingkunder og privatleasingkunder. Vi har nemlig samme vilkår til både vores private kunder og vores erhvervskunder.

 

Læs mere om vores kontrakter her

 

 

Leasing hos SmartDrive er nemt

 

Med totalservice er leasing hos SmartDrive nemt. Vi sørger for alt fra klargøring af bil, til værkstedregninger og serviceaftaler.

 

Læs mere om, hvis bilen skal på værksted her

 

 

Ønsker du ikke totalservice?

 

Hvis du vælger ikke at tegne totalservice, er du dækket af købeloven, hvilket giver dig 2 års reklamationsret. Ifølge købeloven betaler kunden selv for slidtage. Vi som forhandler har bevisbyrden de første 6 måneder. Efterfølgende har kunden bevisbyrden, som skal bevise, om der er tale om slidtage eller produktionsfejl.

 

Vi rådgiver gerne omkring, hvad der bedst kan betale sig for dig i netop din situation.

 

Er du interesseret i at høre mere om totalservice og leasing hos SmartDrive, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom.

 

Back to top