Om SmartDrive

SmartDrive – Et leasingfirma du kan stole på

At anskaffe sig en bil kan være forvirrende i en uigennemskuelig branche som bilbranchen.

Hos SmartDrive er vi både leasingfirma og bilforhandler.

Derfor kan du stole på SmartDrive, når vi rådgiver om den rigtige løsning for dig.

SmartDrive A/S har indgået partnersamarbejde med Forza Leasing A/S og har således et Forza Leasing Bilhus på vores adresse. Det betyder endnu flere biler, samt udvidet fokus på erhvervskunder.

Fordelene ved leasing hos SmartDrive

 • 12 måneders kontrakter
 • 1 måned opsigelse
 • Faste månedlige udgifter
 • Ingen overraskende værkstedsregninger
 • Billige leasingpriser
 • Mulighed for at priserne falder efter 1. år
 • Vi tilbyder billig bilforsikring
 • Vi tilbyder totalservice
 • Vi tilbyder at købe din brugte bil
 • Vi tilbyder omkostningsfri tilbagelevering

Vi har desuden ens vilkår og priser for både privatleasing og erhvervsleasing

Eller se vores leasingbiler her

Fordele ved køb af bil hos SmartDrive

 • Billig finansiering i samarbejde med Santander
 • Hjælp til låneansøgning
 • Rådgivning om låntyper til billån
 • Vi tilbyder at købe din brugte bil

Se vores biler til salg her

Samarbejde med Forza Leasing

Smartdrive A/S styrker indsatsen mod erhvervskunderne og bliver Forza Leasing A/S Bilhus partner i Horsens.

Smartdrive A/S har indgået partnersamarbejde med Forza Leasing A/S og åbner således et  Forza Leasing Bilhus på sin adresse, Vegavej 1 i Horsens.

Forza Leasing A/S er et landsdækkende kædekoncept af bilhuse, hvor kunden mødes i øjenhøjde omkring leasingrådgivning, bilhandel og autoservice. Forza Leasing A/S blev i Januar 2022 en del af Fleggaard Leasing og tilbyder derfor i forlængelse af Forza Leasings koncept, herefter endnu stærkere løsninger til både privatkunder, men i særdeleshed også til erhvervskunder.

Hos Smartdrive på Vegavej, har fokus primært været på privatkunder. ”Vi er ved at have opbygget en fin base af faste kunder, som vi selvfølgelig løbende gerne vil udvide antallet af” udtaler indehaver af Smartdrive Jørn Ginnerup.

Jørn Ginnerup fortsætter: ”Smartdrive vælger nu også at fokusere på erhvervskunder, og har netop ansat en sælger som får ansvar for at styrke og udbygge salget til erhvervskunder. Vi bliver mere digitale for, at bruge mest mulig tid hos vores kunder, derfor bliver der også indført nye digitale arbejdsgange”.

”I hele denne rejse er Forza leasing den helt rigtige samarbejdspartner. Både fordi Smartdrive får nem adgang til nye personbiler og varevogne af alle mærker, men også fordi Forza Leasing digitalt er langt fremme. Samarbejdet gør at vores kunder nu får et endnu stærkere tilbud”.

”Vi står nu stærkt overfor alle vores kunder hvor vi både har adgangen til nye og brugte biler, uden at vi er bundet op på et enkelt bilmærke” udtaler Jørn Ginnerup.

Til at bistå og til at udføre planerne i praksis, bruger Smartdrive, konsulenthuset CarsAhead hvor Klaus Schultz har ansvaret for at udføre planerne i praksis.

”Det har været vigtigt for os, at vi i dagligdagen har haft fuld fokus på eksisterende kunder mens vi har udviklet vores forretning, derfor har vi valgt at bruge eksterne kræfter for at løfte opgaven” udtaler Jørn Ginnerup.

Henrik Boss, Direktør hos Forza Leasing A/S, er begejstret for det nye samarbejde og siger: ”Jeg ser meget frem til at møde kunderne sammen med Jørn og teamet. Når vi vælger at indgå et partnerskab med et bilhus, er det i høj grad menneskene bag som er afgørende. I det flotte bilhus på Vegavej 1 i Horsens mødes du af meget kompetente bilfolk som vi ved har oparbejdet en stor kundeportefølje af meget tilfredse og loyale kunder. Når det så ovenikøbet er et meget sympatisk og løsningsorienteret team du møder på Vegavej 1, er det blot et yderligere plus i vores bog. Det harmonerer godt med det billede der er i vores øvrige Forza Leasing bilhuse. Det er her vi gør en forskel”.

Det nye samarbejde forventes at have sin opstart 1/4 2022.