Mercedes Leasing – Bag om bilmærket

Mercedes-Benz er verdens bedst sælgende luksus bilmærke. Den tyske bilfabrikant er set af mange som det ultimative luksusmærke, hvilket gør Mercedes-Benz til et eftertragtet mærke for leasing. Hos SmartDrive er vi ligeledes glade for leasing af Mercedes. Det er vi, fordi Mercedes-Benz udover deres komfort og luksus, tilbyder en utrolig driftssikker og pålidelig bil.

Med Mercedes leasing hos SmartDrive, får du en bil i topklassen. Dette uanset om det er en micro-bil eller sedan du ønsker at lease, og uanset om det er Mercedes privatleasing eller Mercedes erhvervsleasing du er på udkig efter.

mercedes leasing

Hvem er Mercedes-Benz

Mercedes menes af mange at være et glimt ud i fremtiden for, hvor bilindustrien vil bevæge sig hen de kommende år. Mange af de teknologier og sikkerhedskrav der er påkrævet til biler i dag, er Mercedes ansvarlige for at have indført. Ønsker man at vide hvordan standarden for biler kommer til at se ud om 5 til 10 år, kan man bare stikke snuden ind i kabinen på en Mercedes S500. 

Af konkurrenter i samme klasse kan nævnes Volvo samt tyske BMW og Audi, som alle er populære valg indenfor leasing. 

Historien bag Mercedes-Benz

Mercedes er blandt verdens ældste bilfabrikanter og menes at stå bag den første moderne bil, dengang dog under andet navn. De første biler brandet med Mercedes-Bens blev sendt på gaden af Karl Benz i 1926, som også var den første mand i verden med et kørekort. Siden da har brandet været førende på markedet, og er bilmærket de andre bilfabrikanter læner sig op ad, som industrilederen indenfor teknologi og sikkerhed.

De seneste år har Mercedes tilføjet et utal af trofæer til deres motorsportshistorie, da de har vundet samtlige af de seneste 6 Formel 1 mesterskaber, som anses for værende den fornemste klasse i motorsporten. 

privatleasing mercedes

Design og kendetegn

Mercedes er kendt for at være utrolig nyskabende med deres interiør, selvom man ikke altid har kunnet sige det samme om eksteriøret. De senere år er Mercedes dog kommet utroligt godt efter det, og Mercedes modeller sælges i dag med et tidsløst design, der helt sikkert vil holde ved i generationer. Det betyder pludseligt noget, når man producerer en bil der holder i så mange år, som en Mercedes holder.

Ønsker man leasing af en Mercedes model, får man derfor altid en bil med et moderne design, ligegyldigt om det er i mini-klassen eller man ønsker at lease en af de større modeller.

Populære leasing modeller

Mercedes modellerne er alle tildelt bogstaver. Hos SmartDrive tilbyder vi leasing af Mercedes A-klasse, B-klasse, C-klasse og E-klassen. Som udgangspunk er A-klassen den mindste hvor E-klassen er størst. De mest populære Mercedes modeller i vores leasing, er den mindre A-klasse og C-klassen som svarer til en familiesedan i størrelsen.

Meget lignende M-serien fra de tyske konkurrenter BMW, har Mercedes en performanceserie kaldet AMG. Akronymet er en sammensætning af nogle af navnene på de mest betydningsfulde ingeniører i Mercedes historie, og kan kategoriseres som europæiske muskelbiler på steroider.

Mercedes tilbyder derfor biler i alle kategorier og ligegyldigt om du søger en lille eller stor Mercedes, kan vi hos SmartDrive hjælpe dig med at finde en fornuftig leasing aftale.

leasing mercedes

Gode grunde til at lease en Mercedes-Benz

Driftsikkerhed

Mercedes har gennem generationer bevist, at deres biler ikke går i stykker lige så nemt som andre bilmærker. Det er ikke tilfældigt at Mercedes anvendes flittigt blandt de danske ambulancer, lægebiler, politibiler og taxaer, som alle har som arbejdsopgave at køre mange kilometer dagligt.

Leaser du en Mercedes, så får du en pålidelig bil der sjældent svigter. 

Luksus i hverdagen

Mercedes er kendt for deres luksuriøse interiør, og tilbringer du meget af din arbejdsdag i bilen, er der intet rarere sted end en Mercedes. Kvaliteten går igen fra de små til de største biler, og passer den tyske fabrikants slogan ”Das beste oder nichts” på dig, er en Mercedes det rette leasingvalg for dig.

Hos SmartDrive er vi både leasingfirma og bilforhandler. Derfor kan du stole på SmartDrive, når vi rådgiver om den rigtige løsning for dig, ligegyldigt om du ønsker at lease eller købe din næste Mercedes.

Ring på 21 82 12 78 for et uforpligtende tilbud på din næste bil.

Back to top