Leasingkontrakter

Leasingkontrakter hos SmartDrive

En af de helt store grunde til, hvorfor du skal vælge SmartDrive til leasing af bil, er vores kontraktvilkår. Vi har intet at skjule i vores kontrakter og ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit valg, når du sætter dig ind i din nye bil.

Derfor har vi her dedikeret en side til at gennemgå vores kontrakter. Nederst på siden kan du endda hente skabelonerne for vores kontrakter. Vi arbejder med 4 udgaver:

 • Privatleasing uden totalservice
 • Privatleasing med totalservice
 • Erhvervsleasing uden totalservice
 • Erhvervsleasing med totalservice

Alle priser og vilkår er ens for både erhvervsleasing og privatleasing.

Til både privatleasing og erhvervsleasing tilbyder vi:

 • Totalservice
 • Bilforsikring (ansvars- og kaskoforsikring)
 • Autohjælp som en del af bilforsikringen

BEMÆRK!! Vi tjekker altid vores leasingkunder i RKI.

12 måneders leasingkontrakter

En leasingkontrakt hos SmartDrive løber typisk i 12 måneder. Det har vi valgt, da det efter 12 måneder giver mening for vores kunder at genvurdere bilens værdi og dermed også kontrakten.

Som hovedregel falder din månedlige ydelse nemlig med 5-10% på den samme bil i år 2. Det gør det, fordi bilens værdi ca. halveres hvert 3. år. Derfor er bilens værdi faldet i år 2, hvilket vil være til din fordel.

(Vær opmærksom på, at der kan være undtagelser ved nogle modeller)

1 måneds opsigelse

Hos SmartDrive har vi kun én måneds opsigelse på din leasingkontrakt. Det vil sige, at selvom vi ikke tilbyder korttidsleasing, så har du selvfølgelig altid mulighed for at opsige din leasingkontrakt med kun én måneds varsel.

Hvis du vælger at opsige kontrakten før de 12 måneder er gået. Så beregner vi et gennemsnit af dine kørte km. Eksempel, hvor du har meldt, at du kører 20.000 km om året, men opsiger din kontrakt efter 7 måneder, må du maksimalt have kørt 11.666 km.

Forlængelse af kontrakten

Ønsker du at beholde den samme bil i en 12 måneders periode mere? Så skal du selvfølgelig ikke betalt førstegangsydelse igen. Der er to måder, hvorpå kontrakten kan fornys:

 • Betal 1000,- for dokumentudførsel, og kontrakten fortsætter som den ser ud
 • Betal 2000,- for ændring af kontrakten

For de 2000,- laver vi en ny vurdering af bilens værdi. Denne værdi påvirker din faste månedlige ydelse. Vi ser oftest, at den faste månedlige ydelse falder med 5-10% år 2, hvor du har bilen. I samme omgang kan du vælge at ændre km tallet. Måske har du ikke kørt lige så meget, som du forventede, eller måske er du flyttet tættere på dit arbejde, så du ikke skal køre så langt hver dag, og så kan der være penge at spare ved at ændre km tallet.

Ændring af leasingkontrakten

Ønsker du at ændre din kontrakt i løbet af de 12 måneder? Så kan du selvfølgelig også sagtens det. Faktisk på helt samme måde som, hvis din kontrakt skulle forlænges efter de 12 måneder og ændres.

Det vil sige, at du betaler 2000,- for at få ændret din kontrakt. Eksempler på grunde til at ændre en kontrakt kunne være:

 • Hvis du bestiller en kør-selv-ferie, som du ikke havde regnet med i dit kilometertal
 • Hvis du får nyt job tættere på, hvor du bor
 • Hvis du får nyt job, hvor du skal køre rundt til kunder i din egen bil

Hent leasingkontrakter her

Her kan du hente vores leasingkontrakter, hvis du ønsker at se, hvordan sådan en ser ud, før du kommer ned til os. Men vi udfylder den selvfølgelig helt for dig ud fra de behov, du har til leasing.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag på telefon +45 21 82 12 78 eller e-mail info@smartdrive.dk, eller kom ind og få en snak om, hvad vi kan tilbyde!

Back to top