Audi leasingbiler – Bag om bilmærket

Audi er kendt for sin kvalitet, tidsløse design og stærke performance der nedstammer fra motorsporten. Hos SmartDrive har vi mange års erfaring med Audi’er og er du ude efter en familievogn der ikke går på kompromis med performance, er en Audi det helt rigtige valg for dig.

Audi privatleasing

Hvem er Audi 

Audi er en velkendt bilproducent af kvalitetsbiler som man finder i klassen med tyske luksusbiler. Audi konkurrerer med Mercedes-Benz og BMW og går ikke på kompromis med deres vision og værdier. Derfor er det et brand som har været i stødt vækst siden starten af det 20. århundrede, og fortsat i dag følger brandets kerneværdier.

Audis produkter bærer præg af ”Fremskridt gennem teknologi” som også er virksomhedens slogan og når man køber eller leaser en Audi, kan man forvente intelligent teknologi og design. Du kan se vores udvalg af leasingbiler her.

Historien bag Audi og Audis logo

Audi er en tysk bilproducent beliggende i Ingostadt og ejes i dag af Volkswagen. Navnet har rødder der strækker sig helt tilbage til år 1910, og bilproducenten er en sammensmeltning af fire tyske producenter der sluttede sig sammen om at være Auto Union AG. Dette blev i 1969 til det endelige Audi som vi kender det i dag, og ses i Audis logo der repræsenterer de fire producenters sammenslutning i 1932.

Audi blev først rigtigt kendt gennem motorsporten med deres Audi Quattro i de tidlige 80’ere, og er altså i dag kendt som Volkswagens luksusmærke, som skal konkurrere mod de andre tyske bilproducenter i luksusklassen.

Audi og bæredygtighed 

Audi er et brand der ikke er bange for at forny sig og er dygtige til at tilpasse sig markedet. Senest er der taget store skridt indenfor bæredygtighed, og der arbejdes på CO2 neutrale fabrikker allerede fra 2025. Audi mener at alle tiltag mod en CO2 neutral fremtid gælder og har senest udvidet deres produktkatalog med den populære Audi e-tron, som er Audis første fuldelektriske SUV.

Audi erhvervsleasing

Design & kendetegn 

Audi’er er blandt de nemmeste biler at kende, netop fordi designet er tidløst og elegant. Om du vælger at købe en helt ny Audi eller du leaser en 10 år gammel model, ændrer det ikke på at designet aldrig bliver rigtigt forældet, som det ses ved mange andre producenters modeller.

Designet går ikke fri fra Audi’s slogan omhandlende fremskridt gennem teknologi. Audis design er intelligent og omhandler ikke kun æstetik, men mindst ligeså meget funktionalitet. 

Populære modeller

Audi’s modeller er inddelt simpelt.

Sedanerne starter alle med A, efterfulgt af et tal mellem 1 og 8 alt efter størrelse på bilen.
Audi A1 er altså den mindste model hvor Audi A8 er den største af sedanerne.

SUV modellerne begynder med Q. Her findes Q2, Q3, Q5, Q7 og Q8.
Ligesom for sedanerne gælder det her, at den mindste model er Q2 og den største Q8

Falder du over en model der starter med S, R eller T er det oftest fordi det er en sportsudgave af en af de øvrige versioner. Disse findes fra almindelige sportsudgaver til RS-modellerne der er kendt som de ypperste performance modeller fra Audi.

Hos SmartDrive forhandler vi Audi’er i alle størrelser. Vi ser specielt at Audi’s A3- samt A4-model er populære.
Ønsker du en lidt større familievogn tilbyder vi også A6-modellen med både 2.0 liters motor og automatgear. 

Leasing Audi

Gode grunde til at vælge en Audi

Performance

Audi har bevist deres værd ved og rystede verden med deres quattro model i de tidligere 80’ere. Med innovation og ny teknologi vandt den firhjulstrukkede bil problemfrit over konkurrenterne, og det må siges at disse værdier stadig gælder for Audi.
Med fremskridt gennem teknologi, får du en bil blandt de absolut bedste på markedet og som stadig er relevant om 10 år.

Tidløst design

Audi’s design er tidløst og altid innovativt. Selvom bilerne næsten årligt bliver faceliftet kan du nemt kende designet af en Audi, også selvom den måske er 10 år gammel.

Interiør

Interiøret er vigtigt eftersom det er her du kommer til at tilbringe mest tid sammen med bilen. Her må Audi også siges at være innovative, hvilket ikke altid kan siges om alle konkurrenterne i samme klasse. Audi’s interiør giver en føles af luksus fra sekundet du sætter dig ind i bilen og interiøret giver et match som du ikke får andre steder.  

Kvalitet

Køber eller leaser du en Audi skal du ikke være urolig for bilens kvalitet. Audi’er er blandt markedets sikreste biler med saftety-tests på ofte alle 5 stjerner. Dette skyldes at der bruges så mange ressourcer på innovation, herunder også innovation af sikkerhedsteknologier.

Hos SmartDrive er vi både leasingfirma og bilforhandler. Derfor kan du stole på SmartDrive, når vi rådgiver om den rigtige løsning for dig, ligegyldigt om du ønsker at lease eller købe.

Ring på 21 82 12 78 for et uforpligtende tilbud på din næste bil.

Back to top