Lease hos SmartDrive

Vi har altid 1 måneds opsigelse

Når du leaser bil hos SmartDrive har du altid kun én måneds opsigelse af din leasingaftale. Det er uanset om du privatleaser eller erhvervsleaser. Det er din garanti for, at du eller dine medarbejdere kører rundt i en bil, som passer til netop jer.

Vi tilbyder som km. Fra 10.000 km. kørsel pr. år. Til 50.000 km pr. år

Standard-leasingaftaler er typisk på 15.000 km. kørsel pr. år. Vi tilbyder 20.000 km. kørsel pr. år som standard. Du får altså hos SmartDrive flere km. kørsel om året end hos andre leasingselskaber. Endvidere er det hos nemt at få enten færre eller flere km. kørsel med i kontrakten. Ved en bil til 200.000,- vil det ca. koste 150,- pr. måned for tilkøb af 5000,- km. pr. år.

Vi tilbyder 2 forskellige service-aftaler på bilen

I modsætning til andre leasingselskaber, der typisk tilbyder én form for service-aftale i forbindelse med leasingaftalen, tilbyder vi 2 forskellige typer af serviceaftaler: Leasingaftale uden service og leasingaftale med totalservice. Du kan læse nærmere om disse forskellige service-aftaler under ”Privatleasing” og ”Erhvervsleasing”.

Vi tilbyder fleksible leasingaftaler

Vi kan skræddersy den leasingaftale, der passer til dig. Du kan således selv bestemme, hvor mange km. du vil have med i aftalen, hvilken type af service, du vil have med i aftalen, samt hvor lang en periode leasing-aftalen skal gælde.

Vi tilbyder lavt startbeløb

Vores startbeløb vil typisk ligge på 10.000-20.000,- afhængigt af bilens værdi.

Vi tilbyder professionelt værksted

SmartDrive har et tilknyttet værksted på adressen, hvor det er muligt at få lavet service og reparationer af leasingbilen, enten indenfor service-aftalen eller til en fordelagtig pris.

Vi tilbyder billig bilforsikring

Vi har indgået en aftale med forsikringsselskabet ETU og kan derfor tilbyde en fordelagtig pris på bilforsikring. Eksempelvis kan du få en bilforsikring for 500.- om måneden, hvis du er 30 år gammel, har kørt 3 år skadefrit og har leaset en bil i prisklassen 200.000.

Vil tilbyder omkostningsfri tilbagelevering af bil

Det kan ofte være en dyr affære at aflevere en leasingbil efter leasingperiodens udløb. Det er det ikke hos os. Når bilen tilbageleveres, vil du ikke blive opkrævet for almindeligt slitage, brugsridser og stenslag. Og ved større skader og slidtage vil vi tage forsikringen i brug, så lease du trygt hos os! 

Vi tilbyder at købe din brugte bil

Det kan ofte være besværligt at sælge sin gamle bil. Derfor tilbyder vi flere muligheder. Hvis bilen er af nyere dato, kan vi tilbyde at opkøbe din bil til vores eget salgssted. Alternativt kan vi tilbyde at sælge bilen for dig på enten autocom.dk eller ved engrosopkøber.

Back to top