Ford leasing – Bag om bilmærket

 

Synes du det lyder som en god idé at lease netop en Ford, er du bestemt ikke den første der får den idé. Ford er blandt danskernes fortrukne bilproducenter, og det er der en helt særlig grund til. 

 

 

Ford Focus Leasing

Hvem er Ford?

Ford er kendt for at være producenten bag den første rigtige bil, som vi kender den i dag – nemlig Ford T’en. I dag er Ford stadig blandt verdens største bilproducenter, og sælger og leaser kvalitetsbiler til alle verdenshjørner. Ford biler er kendt for at være kvalitetsbiler der er tilgængelige for alle, blandt andet ved leasing. De producerer biler i alle kategorier, fra store varevogne til sedaner og sportsvogne, og rigtig tit kan du lease utrolig meget bil for pengene – der findes altså en Ford til alle!

 

Når du leaser en Ford hos SmartDrive – får du rigtig meget bil for pengene. Vi hjælper dig med at finde den rette model, der passer til netop dit leasingbehov.

 

Historien bag Ford

Ford er grundlagt af Henry Ford i Michigan tilbage i 1903, og drives den dag i dag stadig af familien Ford. Bilproducenten er kendt for at have gjort bilen til et praktisk værktøj, der skulle være tilgængeligt for den, dengang almene amerikaner. Ved at gøre brug af det rullende samlebånd og masseproduktionsteknologien i bilbranchen, revolutionerede Henry Ford måden at producere biler på. Den dag i dag, er det stadig blandt Fords mærkesager – At kunne levere kvalitetsbiler til fornuftige priser så alle kan få glæde af dem.

 

 

Privatleasing Ford

Populære modeller

Blandt Fords mest populære leasingvalg herhjemme, findes Ford Focus og Ford Mondeo. Ford Mondeo har i mange år været danskernes fortrukne leasingbil, men også Ford Focus bliver mere og mere populær at lease. Ønsker man en mindre bil er den økonomiske Ford Fiesta også en mulighed at lease.

 

Alt efter hvilken Ford du ønsker at lease, kan vi hos SmartDrive hjælpe og rådgive dig undervejs i processen, så du får leaset den bedste bil til dine behov.

 

Gode grunde til at lease en Ford

Ford er et meget populært leasingvalg, da man ofte får utrolig meget bil for sine penge. Leaser du en Ford, behøver du heller ikke at være urolig for levetiden på bilen. Hos SmartDrive, mener vi nemlig ikke at prisen afspejler kvaliteten på en Ford. Ford biler er kendt for at være utrolig levestærke, og mange biler der bliver solgt til en betydeligt højere pris, holder ikke nær så længe som en Ford gør.

 

 

Ford Leasing

Køreegenskaber

Køreegenskaberne i en Ford er blandt de bedste i klassen. Ønsker du at lease en bil med tilsvarende køreegenskaber skal man ofte lease en bil der er betydeligt dyrere, og her vil man ofte ende i enten en AudiMercedes eller BMW
Komforten i en Ford er altså langt over gennemsnittet for klassen samtidig med at de har en sportig fornemmelse, men ikke helt på niveau med de tyske leasingbiler på markedet. 

 

Tidløst design

Tilbage i 1964 lancerede Ford modellen Mustang. De tilbød en sportsvogn, der var masseproduceret og sammensat af mange dele de allerede havde tilgængelige på Ford fabrikkerne. Det betød at den almene amerikaner kunne tilegne sig en sportsvogn uden at blive ruineret, og den blev derfor naturligvis et hit.
Der er mange bilentusiaster verden over, der mener at der til dato ikke er produceret en bil med mere tidløst design, og bilen fra ’64 anses i dag for værende den ultimative klassiker blandt mange kendere.

 

Designet i dag

Ford udvikler hele tiden designet på deres modeller, og har i mange år været frontløbere for modeller i middelklassen. Designet er tidløst, og leaser du en Ford skal du ikke være bange for at bilen er af ældre model. Fords design forældes nemlig ikke på samme måde, som der ellers ses med mange andre modeller i den tilsvarende klasse.

 

Interiør

Ford er i de seneste år fulgt med topklassen hvad angår interiør. Der bliver fokuseret på teknologi, og til de nyere modeller, findes der sågar en app til din leasingbil. Alt efter model, har du mulighed for at starte bilen og sætte indstillinger af bilen fra appen. Alt sammen noget man ikke ellers ser, hvis man leaser en bil blandt klassens andre konkurrenter. 

 

Hos SmartDrive er vi både leasingfirma og bilforhandler. Derfor kan du stole på SmartDrive, når vi rådgiver om den rigtige løsning for dig, ligegyldigt om du ønsker at lease eller købe.

 

Ring på 21 82 12 78 for et uforpligtende tilbud på din næste bil.

 

Back to top