BMW leasing: Bag om bilmærket

BMW er et mærke der alle dage har været kendt for at producere luksusbiler i topklassen. Under BMW hører i dag også de lidt mindre biler fra Mini og bilverdens ypperste luksusoplevelse i form af Rolls Royce. Med sit tidsløse design og sin innovative teknologi er BMW gentagne gange, blevet kåret som det mest vellidte bilmærke blandt dets kunder. Hos SmartDrive deler vi denne begejstring for BMW og finder den blandt de mest driftssikre biler i vores leasingudvalg.

BMW leasing privat

Hvem er BMW

Den tyske bilfabrikant BMW må siges at producere luksusbiler i absolut topklasse. BMW har i mange år sat standarden for hvordan en tysk luksusbil i topklassen bliver produceret. Af konkurrenter i samme klasse kan nævnes Volvo samt tyske Mercedes-Benz og Audi, som alle er populære leasingvalg.

Historien bag BMW

BMW har hovedkontor i München, Tyskland og kunne i 2016 holde 100 års jubilæum. Virksomheden opstod i 1916 da to tyske flyfabrikanter slog sig sammen om at producere flymotorer. Senere blev der udviklet motorcykler og først i 1928 efter opkøbet af mindre virksomheder, begyndte BMW at producere sine egne biler. Siden BMW’s enorme succes i starten af 1960’erne, har fabrikanten haft et solidt tag på bilmarkedet og brandet er i dag velkendt og vellidt på verdensplan.

BMW leasing kampagne

BMW er danskernes favorit bil

Danske FDM foretager årligt tilfredshedsundersøgelser blandt danske bilejere, og for 8. år i træk er BMW danskernes favorit. Bilejerne og leasere scorer senest BMW til 920 ud af 1000 mulige points, i over 120 spørgsmål omhandlende alt fra komfort og kvalitet til forhandlernes- og værkstedets kompetencer.

Design og kendetegn

BMW er kendt for sit tidsløse design og mange ældre modeller er i dag anset som værende klassikere. For bilentusiaster verden over er BMW også et yderst populært leasingvalg. Ældre modeller fra det tyske luksusmærke kan stadig den dag i dag, konkurrere med nutidens bilmarked og dette netop fordi de for sin tid, var innovative og teknologisk førende. BMW’s logo må siges at være blandt de mest genkendelige bilmærker på verdensplan og den tyske bilgigant er i dag synonym for kvalitet og luksus på leasingmarkedet.

Populære leasingmodeller

BMW modellerne er for sedanerne inddelt fra 1-serie til 8-serie; 1-serien værende de mindste modeller og 8-serien de største. De mest leasede herhjemme vil vi sige er 1-, 3-, og 5-serien. BMW’s 3-serie er konkurrerende med Mercedes C-klasse og Audi’s A4 og svarer størrelsesmæssigt til en familiesedan. For BMW’s SUV-serie er modellerne alle kaldet X efterfulgt af 1-7, der ligesom for sedanerne indikerer størrelsen på SUV modellen. BMW X1 er den mindste i SUV-klassen, mens en X7’er er BMW’s flagskib i klassen. BMW er udover sine velkendte familiesedaner og SUV’er kendt for deres Motorsport serie også kaldet M-serien. Modellerne er kendt som værende sportsvogne forklædt som familiesedaner og er hyldet blandt bilentusiaster verden over.

Lease BMW

Gode grunde til at lease en BMW

Driftssikkerhed

BMW har bevist at være blandt de mest driftssikre i verden. En undersøgelse fra tyske ADAC viser i hvor høj grad der bliver tilkaldt vejhjælp for de forskellige bilmodeller. Her er BMW’s 3-, 5-, og X- serie igen blandt de mest driftssikre biler på de tyske veje. Her hos SmartDrive anser vi også BMW for at være blandt de mest driftssikre leasingmodeller.

Kvalitet

Hvis du køber eller leaser en BMW gennem SmartDrive kan du være tryg ved bilens kvalitet. En BMW-motor kører væsentligt længere end en gennemsnitlig bil og der er længere mellem værkstedsbesøgene. Da BMW er et bilmærke i topkvalitet, så du kommer ikke til at opleve at de har gået på kompromis med noget i bilen både med interiøret og eksteriøret.

Tidsløst design

BMW er kendt for deres tidsløse design og 90’ernes E46 BMW er anset som værende blandt de mest ikoniske bildesigns i historien. Det kan i mange tilfælde være svært at se, om en BMW er spritny eller 15 år gammel hvis man ikke er kender, men der er ingen tvivl om at alle kan se at det er en BMW. Hos SmartDrive er vi både leasingfirma og bilforhandler. Derfor kan du stole på SmartDrive, når vi rådgiver om den rigtige løsning for dig, ligegyldigt om du ønsker at lease eller købe. Ring på 21 82 12 78 for et uforpligtende tilbud på din næste bil.

Back to top